Referencer

Kundecases

Udvalgte kundecases

Eat & Play

Vi har leveret en række forskellige løsninger til Eat & Play.

Virksomhedens netværk er blevet udskiftet og opgraderet til nyere standard.

Ligeledes er hele bygningen blevet dækket af trådløst Internet, hvor gæsterne har mulighed for at tilgå Internettet via en sikker gæsteportal.

I forbindelse med renoveringen af Eat & Play, har vi leveret 2 komplette pakkeløsninger til festsalene, bestående af bl.a. high-end projektor til visning af video / billeder, samt til konferencebrug.

Begge festsale er blevet udstyret med et kraftigt 5.1 surround setup, hvor hele pakkeløsningen styres fra en iPad.

Der er blevet opsat 5 store fladskærme i pool / dart området, hvor det er muligt at se sportsnyheder, TV, samt reklamer og tilbud fra Eat & Play.

Eat & Play har ligeledes også valgt at få monteret en videoovervågningspakke, hvor det er muligt at se live videoovervågning.

Theilgaard Optik

I forbindelse med flytning af Theilgaard Optik fra Sædding Centret til Borgergade, havde vi fornøjelsen af at være med til opbygning af deres nye spændende butik!

Vi har bl.a. leveret et multimediasetup, bestående af 4 store 50″ fladskærme sammensat til én enkelt fladskærm, hvor det er muligt at vise slideshow, billeder, film og meget mere.

Systemet er 100% konfigurerbart efter kundes ønske.

Ligeledes har vi opsat en komplet netværksløsning, med bl.a. internt netværk samt trådløs adgang til butikkens kunder.

Theilgaard Optik har også valgt at få monteret en komplet videoovervågningspakke, hvor det er muligt at se live videoovervågning fra butikken.

Alle butikkens computere er blevet udskiftet til nye, samt nye skærme og printere.

Vi har under hele forløbet haft et tæt samarbejde med Ole og Hans.